Vacu Magic

Vacu Magic , un echipament revoluționar care reface rapid și eficient silueta. Vacu Magic combină antrenamentul pe banda de alergare, terapia prin radiații infraroșii (IR) și efectul de vacuum pentru o ardere mai rapidă a caloriilor. Lampa cu infraroșii (IR) contribuie la ridicarea temperaturii corpului și facilitează transpirația. În plus, aceasta ajută la regenerarea celulelor pielii și relaxează mușchii. Efectul de vacuum stimulează vascularizarea țesutului gras în zonele problemă (talie, fese, picioare), contribuind la eliminarea rapidă a acizilor grași și o circulație a sângelui îmbunătățită.

Efectul de vacuum stimulează vascularizarea țesutului gras în zonele problemă (talie, fese, picioare) și contribuie la eliminarea rapidă a acizilor grași.

Uită de plictiseala din timpul antrenamentelor. Acum simți că alergi în mijlocul naturii. În timp ce alergi vizitezi locații noi, iar înclinația benzii de alergare se schimbă în funcție de terenul virtual. Antrenamentele nu au fost niciodată atât de realiste și plăcute.

Acum poți posta progresul exercițiilor tale pe rețelele sociale (Facebook și YouTube).

Rezultatele sunt rapide: după doar 3 ședințe de doar 30 minute de doar 2 ori pe săptămână apar primele schimbări, iar după 6 sedinte rezultatele sunt spectaculoase!