Termeni și condiții

I. DATELE FIRMEI

CRYO HEALTH & BEAUTY

J35/3091/2017

CUI: RO 37954729

II. CONDIȚII DE UTILIZARE

1. Conținut site și copyright

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul cryohb.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

1. Schimbarea termenilor și condițiilor:

Cryo Health & Beauty își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Informatiile disponibile pe site nu constituie recomadari medicale si este responsabilitatea Dvs sa stabiliti, consultand un medic sau pe proprie raspundere, daca sedintele sunt potrvite pentru Dvs. Nu este responsabilitatea Cryo Health & Beauty sa faca acest lucru. Inainte de a incepe sedintele, va recomandam sa va consultati cu medicul Dvs.

Este important ca Dvs sa ne furnizaţi informaţii corecte. Nu ne putem asuma responsabilităţi pentru informaţii incorecte furnizate de Dvs. Ne străduim să asigurăm corectitudinea informaţiilor conţinute pe acest site, dar aşa cum am mentionaţ mai sus, nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale erori, omisiuni. De asemenea, acceptarea acestor Termene şi condiţii absolvă proprietarul şi administratorii Cryo Health & Beauty de orice răspundere, pentru orice acţiune pe care Dvs sau reprezentatul Dvs legal o veţi lua, pentru pierderi sau accidentări pe care le puteţi suferi (directe sau indirecte, incluzând pierderi financiare, de oportunităţi sau timp, durere sau suferinţă) ca urmare a deciziilor Dvs luate pe baza informaţiilor de pe acest site.

2. Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului cryohb.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul cryohb.ro, va fi considerată tentativă de fraudare şi va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

3. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Cryo Health & Beauty va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

4. Dispoziții finale

Cryo Health & Beauty își rezervă dreptul de a efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului cryohb.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

III. CONFIDENȚIALITATE

În conformitate cu prevederile Legii 677/2001 și cu prevederile Regulamentului (UE) nr.679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, Cryo Health & Beauty prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în continuare, în scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Cryo Health & Beauty se angajează să folosească datele clienților exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informări comerciale despre produsele comercializate în magazinul nostru online. Ne obligăm să nu transmitem datele personale către terți și să respectăm confidențialitatea datelor. Cryo Health & Beauty nu încurajează SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane, nu furnizăm adresa dumneavoastră către terți.

Scopul solicitării și colectării datelor cu caracter personal este de a opera comenzile efectuate de dumneavoastră online.

Dreptul de a vă modifica și șterge datele deținute de cryohb.ro

cryohb.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact înregistrate. De asemenea aveți dreptul să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând fără a motiva decizia aleasă.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm sa ne contactați la telefon: 0256 704 215, 0769 007 108 sau 0725 224 640, e-mail: contact@cryohb.ro.

De asemenea, pentru mai multe detalii şi informații sau pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau/și instanțelor de judecată.

IV. PREŢURI ŞI PROGRAMĂRI

Puteţi achiziţiona o sedinţă individuală sau un abonament sau orice altă combinaţie propusă ocazional de Cryo Health & Beauty. Şedinţele/abonamentele nu sunt transferabile.

Preţul şedinţelor şi abonamentelor poate fi modificat la discreţia Cryo Health & Beauty. Preţul şedinţelor şi abonamentelor deja achizionate nu vor suporta modificări.

Programările se fac în funcţie de disponibilitate şi ne vom da interesul să găsim un interval disponibil pentru Dvs.

"Toate şedinţele sau abonamentele se plătesc în avans.

Clienţii noştri sunt de acord cu politica de anulare programare sau reprogramare cu 24h înainte. Dacă aţi făcut o programare, dar nu aţi venit la data şi ora stabilită şi nu aţi anulat rezervarea cu 24h înainte, aceasta va fi decontată din abonamentul Dvs. "

Şedinţele, abonamentele şi voucherele cadou sunt valabile maxim 12 luni de la data cumpărării şi trebuie activate la prima şedinţă. Intervalul de timp în care pot fi efectuate şedinţele de terapie diferă în funcţie de tipul de abonament.

V. RAMBURSARE ŞI ANULARE

Orice solicitare de rambursare trebuie făcută în maxim 14 zile de la achiziţie. După această dată orice fel de rambursare este exclusă. Rambursările se vor face în 30 de zile de la solicitare.

Dreptul de anulare şi rambursare, precum şi orice altă limitare exprimată ăn aceste Termene şi condiţii nu afecteză drepturile Dvs de consumator. Rambursarea şedinţelor se poate face doar pe cardul de credit sau debit cu care s-a efectuat plata la achiziţie. Va fi percepută o taxă administrativă de 25 lei.

VI. SUSPENDARE ŞI REZILIERE

Cryo Health & Beauty îşi rezervă dreptul să suspende ocazional activitatea temporar în vederea realizării activităţilor de reparaţie sau mentenanţă sau pentru a actualiza informaţiile de pe site.

Cryo Health & Beauty îşi rezervă dreptul să rezilieze imediat prestarea de servicii dacă constată încălcarea Termenelor şi conditiilor enunţate sau dacă nu încasează contravaloarea serviciilor prestate (card invalid, card nefuncţional din alte motive).

VII. CONTRACT

Contractul va intra în vigoare doar după primirea mail-ului de confirmare, din care rezultă produsul, preţul şi valoarea serviciilor achiziţionate.

VIII. CERERI ŞI RECLAMAŢII

Daca aveți cereri sau reclamații, vă rugăm sa le trimiteți pe adresa de e-mail: contact@cryohb.ro.

IX. Contraindicatii

!!! Nu faceți crioterapie dacă vă încadrați în următoarele categorii: .

 • stare generală gravă a pacientului
 • boli cardiovasculare cronice decompensate
 • infarct acut de miocard şi perioada de recuperare după infarct
 • hipertensiune arterială esentiala stadiul II, hipertensiune arteriala gradul III (tensiune arteriala ≥ 180/100 mm Hg)
 • insuficienţă cardiacă stadiul II
 • aritmii
 • aveti stimulator cardiac
 • tulburări de ritm şi de conducere cardiacă cu prognostic nefavorabil
 • sindrom Raynaud, acrocianoză, vasculite sistemice
 • crioglobulinemie, agamaglobulinemie, criofibrinogenemie
 • atac vascular cerebral
 • febră
 • tuberculoză pulmonară activă
 • boli cronice ale sistemului respirator
 • convulsii necontrolate
 • tumori maligne
 • diateze hemoragice
 • anemie severă
 • hipotiroidie
 • nevroză isterică
 • intoleranţă individuală la frig
 • urticarie la frig
 • însarcinată
 • vârsta sub 16 ani
 • sau dacă aţi consumat droguri, alcool sau substanţe ilegale.

Pentru cei sub 18 ani este necesar accord parental şi să vină însoţiţi de părinţi sau tutore legal.

Observaţii

Nu constituie contraindicaţie prezenţa unor implanturi (silicon, tije şi plăci metalice intraosoase)

În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu "Termenii și condițiile" site-ului cryohb.ro.