Ti-ai expune corpul la -180°C de dragul frumuseții? Top modelele, actrițele și vedetele muzicii o fac

Ti-ai expune corpul la -180°C de dragul frumuseții? Top modelele, actrițele și vedetele muzicii o fac

2018-02-15 08:35:10

Atleții au fost primii care au încercat și introdus crioterapia în ritualul lor de antrenament. Modelele o includ în pregătirea pentru defilările de modă. Actrițele, vedetele muzicii apelează de asemenea frecvent la crioterapie.

De ce ai nevoie? De o minte deschisă și de voință – cel puțin pentru prima ședință. După aceea efectele resimțite te vor convinge să continui.

Crioterapia întregului corp este terapia anti-aging de ultimă generația, care câștigă tot mai mulți adepți. Demi Moore, Jessica Stam, Jessica Alba, Cristina Aguilera, Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină, Catalina Grama – Jojo, Magda Pălinariu, Loredana Groza își expun corpul la -180°C pentru a stimula organismul, metabolismul și imunitatea, în timp de pielea devine mai fermă, crește producția de colagen și diminuează celulita.

Unii ar zice despre efecte că sună prea frumos ca să fie adevărat deși când spui -180°C  pare ușor terifiant.

Ce presupune o ședință de CRYOsaună?

Clienții sunt conduși într-un vestiar, unde sunt instruiți să usuce de orice transpirație (umezeala persistentă ar putea duce la un caz blând de degerături), să înlăture obiectele metalice și să se echipeze cu halat, ciorapi de unică folosință și șoșoni din lână, manuși de unică folosință și peste mănuși de lână. Ținuta poate părea mai ciudată, dar există un motiv pentru purtarea ei. Sângele nu mai ajunge la extremități, așa că trebuie să vă protejați mâinile și picioarele.

După aceea, clienții intră în spațiul rezervat pentru tratament.

În criosaună, veți intra purtând doar lenjerie intimă, mănuşi şi ciorapi groşi. Asistentul ce deserveşte echipamentul reglează înălţimea podelei astfel încat umerii persoanei să fie la nivelul marginii de sus a cabinei, apoi aceasta este expusă unui amestec rece de vapori de azot lichid şi aer.

În timpul unei şedinţe, capul va fi în afara cabinei.

La -180 grade celsius, va fi frig, dar vă veţi încălzi repede imediat după ce ieşiţi din cabina.

O dată ieșit din CRYOsaună, sângele revine la extremități și piele, aveti un impuls de oxigen si, evident, există un răspuns circulator, astfel încât pielea devine radioasă și în plus apare și aspectul wellness de reducere a inflamației.

Contractia inițială a vaselor de sânge, urmată de dilatare, crește fluxul de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățind funcționarea acestora și intensificând metabolismul.

Doar expunerea la frig va avea un impact asupra cantității de calorii pe care le ardeți. CRYOsauna accelerează metabolismul, astfel încât în 5-8 ore după o sesiune veți arde 400-800 de calorii. Greu de crezut? Poate…totuși e adevărat…și doar un tratament de trei minute, ceea ce-l face practic cel mai ușor antrenament.

Efectele imediate după o ședință: coapsele sunt mai subțiri și tari și pielea mai strălucitoare.

Cum e posibil? Când intrați în CRYOsaună, receptorii de pe piele percep frigul ca pe o amenințare și îi transmit creierului că practic trebuie să lupte pentru supraviețuire. Sistemul dvs. limfatic este activat deoarece sângele dvs. îmbogățit cu oxigen și nutrienți este împins către inimă și este livrat fiecărui celule din corpul dvs., astfel încât să puteți performa la cel mai înalt nivel. Asta explică strălucirea.

În ceea ce privește coapsele mai subțiri, crioterapia este cunoscută pentru a reduce nivelurile de cortizol - hormonul responsabil pentru retenția apei.

Rapidă și eficientă: nu e de mirare că top modele precum Crystal Renn și Maryna Linchuk apelează frecvent la crioterapie. (Daniel Craig s-a folisit de crioterapie ca să se antreneze pentru Skyfall.)

Află cum a fost experiența Nicoletei Luciu și a Ioanei Ghinghină cu CRYOsauna

“Se spune că este tratamentul tinereții fără bătrânețe. Sunt -180 de grade, dar nu simți temperatura atât de scăzută, deși stai în lenjerie intimă. Totul e suportabil. După ce am ieșit de la Criosauna, am simțit cum întreg organismul este revigorat, plin de energie. Este ca și cum dai un reset telefonului mobil atunci când nu funcționeaza bine sau când îl pui la încărcat pentru că nu mai are baterie.

Simt cum pielea mea este mai sănătoasă, mai fermă, mai tânără. Ridurile se retrag și petele pigmentare încep sa dispară. După câteva ședințe deja observi că se duce stratul de celulită. Sufeream de dureri de spate insuportabile pe care Criosauna mi le-a ameliorat.

Criosauna ajută în procesul de slăbire. În ziua tratamentului ajungi să arzi chiar și peste 2000 de calorii. Cam cât ai face sport intens două ore la sală. Și asta după doar trei minute de Criosauna. După ce am ieșit din capsulă, am simțit cum corpul este învăluit de o căldură plăcută și relaxantă. Seara, când am ajuns acasă, am avut cel mai odihnitor somn din viața mea. Am scăpat de insomnii și de somnul agitat”, declară Nicoleta Luciu pentru ADPM Beauty.

Atentă la imaginea ei, şi actriţa Ioana Ginghină a făcut CRYOsaună. Rezultatele nu au întârziat să apară şi s-a ales cu talia mai subţire.

„Terapia prin frig ajută la tot, deci şi la slăbit şi la celulită, însă nu acesta este motivul pentru care eu mă duc la aceste şedinţe. (…) Deşi intenţia mea este alta, nu m-am putut abţine să nu mă măsor atunci când am început şedinţele de criosaună. În două săptămâni fără nici un efort am scăpat de 2 centimetri din zona taliei. Am slăbit şi 2 kg, deci ajută şi la slăbit. Pentru că voi continua să merg la aceste sedinţe voi fi mai atentă şi la acest aspect”, şi-a povestit Ioana Ginghină experienţa pe blogul ei.

Pentru a vedea rezultate cu adevărat importante, CRYO Health & Beauty recomandă să faceți între 10 și 20 de tratamente consecutive cât mai aproape posibil (de preferință în fiecare zi), luând o pauză de aproximativ două luni și repetând. 

Comentarii* Câmpuri Obligatorii