TENDINȚE NOI ÎN FITNESS ȘI SĂNĂTATE 2018

TENDINȚE NOI ÎN FITNESS ȘI SĂNĂTATE 2018

2018-02-06 07:52:11

2018 de abia a început. De obicei începem noul an cu o listă de lucruri pe care am vrea să le facem. Voi ce vi-ați propus să faceți în 2018?

CRYO Health & Beauty și-a propus anul acesta să vadă cât mai mulți oameni sănătoși și voioși după ședințele de CRYOterapie.

 

La fiecare început de an, media încearcă să ne ajute să descoperim noile trenduri și tehnologii în vogă, de la noul telefon mobil la un nou mod de a investii banii, tot ceea ce ne ajută să ne îmbunătățim eficiența și starea de bine.

Anul acesta, CRYOterapia a apărut în topul mai multor liste referitoare la trenduri în sănătate și ameliorarea durerii.

Mi-am dorit să vă împărtășesc și vouă aceste lucruri, deoarece știu cum poate CRYOterapia să vă ajute, pe voi și pe cei dragi, să aveți o viață mai bună.

 

  1. Livestrong’s 2018 Wellness Trends Guide – link https://www.livestrong.com/article/13708098-livestrongs-2018-wellness-trends-guide/, poziționează CRYOterapia pe locul 5 în lista trendurilor pentru sănătate. Lupta cu inflamațiile a devenit prioritatea nr 1 pentru cei care suferă de multiple  afecțiuni, de la lipsa de energie la dureri cronice.  Acest articol face referire la o recenzie făcută de Frontiers in Physiology, care afirmă: “majoritatea dovezilor arată eficacitatea crioterapiei întregului corp în ameliorarea simptomelor afecțiunilor inflamatorii de care poate suferi un atlet.”
  2. Emisiunea din SUA - 2018: Year in Health - https://youtu.be/MHfKdPYYCPU - în care Dr John Torres vorbește despre CRYOterapie ca alternativă la opioide (grupă de substanțe chimice heterogene naturale și sintetice înrudite cu morfina) pentru amerliorarea durerilor. Sistemele medicale, atât cel amercian cât și cele europene, au tendința de a recomanda foarte repede opioide pentru reducerea durerilor, fără a oferi pacienților și alte alternative. Dezvoltarea tehnologică oferă alternative naturale pentru ameliorarea durerilor, care sunt frecvent tratate doar cu medicamente.

 

Am văzut mulți pacienți cu dureri cronice, ca urmare a accidentelor auto, accidentărilor sportive, artrite, spondiloze, sciatică etc, care au obținut o ameliorare semnificativă și de durată a durerii ca urmare a CRYOterapiei, atunci când au vrut să încerce ceva diferit. Mulți oameni urmează sfaturile doctorilor, care se bazează pe metodele tradiționale: fizioterapie, intervenții chirurgicale sau medicamentație. În ultima perioadă, în SUA, tot mai mulți doctori se reorientează, pe ei și pe pacienții lor, către alternative naturale pentru a evita intervenții chirugicale și medicamentația bazată pe analgezice. CRYO Health & Beauty este încântătă că poate ajuta persoanele cu dureri, că este parte a acestui nou proces 100% natural.

 

Ne bucurăm să vedem cum toți mai mulți oameni află despre efectele benefice (printre care se numără și reducerea durerilor și inflamațiilor) ale CRYOterapiei, care în trecut era cunoscută de atleți și VIP-uri.

 

CRYO Health & Beauty vă stă la dispoziție pentru întrebări și recomandări. 

Vizitează-ne on line pe www.cryohb.ro și facebook.com/CRYO Health & Beauty sau la locația noastră din Bega Shopping Center, etajul 1.

 

Vrei o viață mai bună, fără stres și fără dureri? Pentru programări sună-ne la: 0256.704.215; 0769.007.108 sau 0725.224.640

Comentarii* Câmpuri Obligatorii