Scapă de grăsime! Îngheaț-o!

Scapă de grăsime! Îngheaț-o!

2018-01-11 12:39:20

Scapă de grăsime! Îngheaț-o!

Zumzetul provocat de crioterapie continuă să crească și discuțiile sunt însoțite de comentarii referitoare la numeroase beneficii pentru utilizatori.

Dacă ai căutat deja pe Google crioterapie sau ați făcut vreo ședință, atunci știi de ce atleții o folosesc pentru recuperarea sportivă și/sau medicală.

Dar oamenii normali? Cei care nu își pot dedica o zi întreagă pentru antrenamente, au puțin timp liber, nu sunt firi sportive, au carieră și familie, și totuși vor să arate și să se simtă bine.

Poate nu știi, dar crioterapia accelerează metabolismul, ceea ce poate duce la pierderea kilogramelor in plus. 

Cum funcționează?

Atunci când corpul este expus la temperaturi foarte scăzute, crește rata metabolismului de a produce căldură și se ard 400-800 calorii într-o ședință de 3 minute.

Oricine s-a luptat și a câștigat lupta cu kilogramele poate să confirme că nu există pilulă magică, cale rapidă și ușoară. E nevoie de multă muncă, ambiție, perseverență și încercări. Fiecare corp este diferit și răspunde diferit când factorii variază.

Ce face crioterapia diferit în lupta cu kilogramele? Crioterapia are influențe pozitive asupra factorilor care joacă un rol important în pierderea kilogramelor:

METABOLISM: după câteva ședinte de CRYOsauna se accelerează metabolismul, ceea ce determină un consum caloric mai mare (între 400-800 calorii/ședință  și 1000-3000 calorii între ședințe) și reducerea grăsimii cu până la 1 kg pe lună. Folosirea constantă a CRYOsaunei va crește și menține rata metabolismului la un nivel ridicat.

MIȘCARE ȘI EXERCIȚII: o ședintă de CRYOsauna, pe lângă consumul de calorii și topirea grăsimii, îmbunătățește circulația sângelui și crește tonusul muscular, ceea ce înseamnă slăbire pasivă. Să nu uităm de minunata eliberare de endorfine, care generează starea de bine și îmbunătățește abilitățile cognitive.

SOMNUL: un alt factor important în slăbit este somnul. CRYOsauna ajută la o mai bună oxigenare a sângelui, care ajută corpul și creierul să se relaxeze. S-a dovedit persoanele care apelează la crioterapie au un somn mai odihnitor, care influențează pierderea kilogramelor. Atunci când ai un somn odihnitor și un program de somn stabil, vei slăbi mai repede și te vei simți energizat să continui programul de slăbit.

STRES: Folosirea constantă a CRYOsaunei contribuie la reducerea nivelui de cortizol. Când ai exces de cortizol (hormonul stresului), acesta te poate împiedica să slăbești și poate chiar determina creșterea în greutate din cauza stresului. Cred că toți cunoaștem persoane în anturajul nostru care susțin că s-au îngrășat după o perioadă stresantă.

Pentru mine e clar cum poate CRYOsauna să te ajute în lupta cu kilogramele. Atunci când combini CRYOsauna cu o dietă echilibrară și exerciții fizice, arzi caloriile mult mai repede. 

CRYO HEALTH & BEAUTY îți propune să folosești Vacu Magic și Roll Magic împreună cu CRYOsauna. Până în 15 februarie 2018 poți beneficia de pachetul WINTER SLIM. Află detalii pe www.cryohb.ro

Vacu Magic îmbină exercițiile fizice realizate pe banda de alergare cu efectul de vacuum.

Roll Magic combină beneficiile oferite de masajul limfatic cu cele oferite de cromoterapie, razele IR și lampa colagen, într-un singur masaj. 

Astfel, prin utilizarea celor 3 echipamente, poți să îți remodelezi rapid și eficient silueta, având în același timp grijă de sănătate:

  • #reduc celulita și ard excesul de grăsime
  • #previn îmbătrânirea pielii, oferindu-i catifelare și fermitate
  • #dezvoltă un sistem imunitar puternic: îmbunătățesc sănătatea și starea generală
  • #conferă un tonus mental ridicat
  • #facilitează regenerarea organismului: reduc timpul de refacere după efort fizic sau timpul de recuperare după accidentari

Combinația de echipamente solicită un efort minim și oferă un efect maxim în remodelarea corporală.

Ești pregătit să-ți stimulezi metabolismul și să obții silueta la care ai visat

Vino la CRYO HEALTH & BEAUTY și vei obține rezultate vizibile într-un timp scurt, fără un efort extenuant. 

Vizitează-ne on line pe www.cryohb.ro și facebook.com/CRYO Health & Beauty sau la locația noastră din Bega Shopping Center, etajul 1. 

Pentru programări sună la: 0256.704.215; 0769.007.108 sau 0725.224.640

Comentarii* Câmpuri Obligatorii