DE CE SPORTIVII, ACTORII ȘI MODELELE NU SE SATURĂ DE CRYOterapie?

DE CE SPORTIVII, ACTORII ȘI MODELELE NU SE SATURĂ DE CRYOterapie?

2018-06-05 07:50:50

Modelul Gigi Hadid îi numește "arma secretă" a frumuseții ei. De fapt, ea a folosit-o pentru pregătirea show-ului Victoria Secret Fashion. Chiar și actorul Daniel Craig a folosit-o pentru a fi în formă pentru Skyfall. Ambii sunt adepții crioterapiei întregului corp, folosind frigul extrem pentru sănătate și recuperarea corpului.

Dezvoltată în Japonia în 1978 pentru tratamentul artritei reumatoide, s-a dovedit că crioterapia întregului corp contribuie la accelerarea recuperării în urma accidentărilor, la stimularea sistemului imunitar, la îmbunătățirea circulației sanguine, la îmbunătățirea  somnului și la reducerea stresului. Alte beneficii includ pierderea în greutate, detoxifiere, reducerea celulitei și îmbunătățirea sănătății și nu în ultimul rând al aspectului pielii.

Chiar și sportivii profesioniști, cum ar fi superstarul NBA LeBron James și fotbalistul Cristiano Ronaldo, au descoperit CRYOterapia întregului corp ca fiind cel mai bun tratament pentru a reduce timpul de recuperare și a spori performanța atletică.

CE ESTE CRIOTERAPIA ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

În timpul activităților fizice intense, articulațiile și mușchii corpului sunt suprautilizate, provocând oboseala articulațiilor și ruperea țesuturilor musculare. Corpul funcționează apoi pentru a se repara, iar sistemul său de reparații se manifestă de obicei prin durere și inflamație.

Inflamația apare atunci când celulele implicate în acest proces de reparare se deplasează la locul leziunii și eliberează enzime care funcționează pentru a repara țesuturile deteriorate. Acest proces de inflamație este normal și necesar pentru a crea articulații și mușchi mai puternici, dar poate limita performanța sportivilor, mai ales dacă persistă o perioadă lungă de timp.

CRYOterapia expune corpul la o temperatură controlată care variază de la minus 120 până la minus 190 grade Celsius timp de 3 minute.

Lupta sau reacția de zbor

Aceste temperaturi activează reacția de luptă sau de zbor a organismului, determinând constricția vaselor de sânge, ceea ce reduce apoi fluxul sanguin și atenuează durerea, umflarea și inflamația.

După o ședință de CRYOsauna - trei minute, spre deosebire de cele de obicei de 20 de minute sau mai mult într-o cadă de gheață - organismul se reîncălzește imediat și vasele de sânge se lărgesc. Corpul apoi spală mușchii cu sânge oxigenat, accelerând procesul de vindecare.

CRYOterapia stimulează temporar numeroasele terminații nervoase, care transmit durerea către creier, în timp ce induce eliberarea endorfinelor "hormonul fericirii", ceea ce permite sportivilor să se antreneze la un nivel superior. Mulți devotați ai CRYOerapiei declară că îi ajută să diminueze stresul și să doarmă mai bine noaptea.

CRYOterapia este o modalitate sigură și eficientă de a minimiza durerea asociată cu inflamația și de a permite activității fizice intense, chiar atunci când corpul încă se repară. Sportivii spun că acest tratament le permite să se antreneze mai tare și mai bine și să se întoarcă la activitatea lor mai repede după o accidentare.

REGENERAREA CELULARĂ

Pe măsură ce corpul răspunde la CRYOterapie, se elimină toxinele din organism. Acest proces are ca rezultat regenerarea celulară și o mai bună circulație a sângelui.

De fapt, CRYOterapia locală a feței, cunoscută și ca o CRYOfacial, stimulează o producție crescută de colagen, ceea ce face ca pielea să fie  mai fină și mai fermă, luminoasă.

Tratamentele regulate pot reduce liniile fine și ridurile. Ca urmare, pielea are un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Acest avantaj uimitor este motivul pentru care multe celebrități, cum ar fi Jennifer Anniston și Jessica Alba, utilizează în mod regulat crioterapia, mai ales înainte de un eveniment cu covor roșu.

În plus, pentru a ajuta pielea să-și mențină un aspect tânăr, beneficiile antiinflamatorii ale crioterapiei o fac utilă în tratarea simptomelor inflamatorii ale unor boli ale pielii, cum ar fi eczemele, psoriazisul și dermatita.

800 de calorii arse într-o singură sesiune de trei minute

CRYOterapia sporește și metabolismul organismului, care poate stimula scăderea în greutate. Într-o sesiune de CRYOterapie de trei minute se pot arde până la 800 de calorii!

Deoarece CRYOterapia întregului corp utilizează frigul uscat, care nu îngheață țesuturile și mușchii ca o baie rece, corpul se recuperează rapid și poate reveni la activitatea normală. Acest aspect al crioterapiei îl face deosebit de util pentru atleții al căror program necesită mai mult de o antrenament / sesiune de antrenament pe zi.

Cel mai important: sportivii spun că îi ajută să-și îmbunătățească avantajul competitiv.

Câteva dintre Beneficiile CRYOterapiei:

• scăderea durerii, durerii și inflamației musculare

• pierderea în greutate

• piele mai fermă și mai netedă

• creșterea energiei și a performanței

• crește capacitatea pentru antrenamente intense și performanță

• reduce oboseala

• îmbunătățește drenajul limfatic și circulația sângelui

• îmbunătățește forța musculară și funcția articulației

• îmbunătățește calitatea somnului

CRYO Health & Beauty este în Timișoara pentru ca Dvs să aveți o viață mai bună.

Comentarii* Câmpuri Obligatorii