De ce este crioterapia așa de eficientă?

De ce este crioterapia așa de eficientă?

2018-01-11 08:04:07

De ce este crioterapia așa de eficientă?

Industria frumuseții susține constant că a găsit o cremă miraculoasă, tratament anti îmbatrânire sau vreun produs revoluționar. Este relativ ușor să spunem că aceste afirmații sunt exagerate datorită frecvenței cu care sunt făcute. Aplicând același raționament, am realizat că și afirmațiile legate de crioterapie ar putea fi puse sub semnul întrebării.

La urma urmei, dacă nu ai încercat niciodată este dificil să te pronunți cât de eficiente sunt rezultatele.

Există un element cheie care diferențiază crioterapia de celelalte tratamente: este 100% naturală. Fiecare corp are tendința de a reacționa diferit la produse chimice, în timp ce metodele naturale limitează aceasta variație.

Ceea ce face crioterapia să fie atât de eficientă este temperatura la care este expus corpul în timpul unei ședințe. Aerul răcit la -140°C și chiar mai mult este imposibil de găsit în mod normal în mediul înconjurător. Totuși aerul rece uscat folosit de CRYO HEALTH & BEAUTY face acest lucru posibil. Crioterapia s-a inspirat din metoda veche a băilor cu gheață, pe care a combinat-o cu tehnologia de ultimă generație; astfel FRIGUL este folosit mai efficient și cu mai multe benficii.

Numeroase studii au arătat că băile cu gheață pot avea consecințe negative asupra corpului deoarece frigul pătrunde adânc în corp. Aceasta determină ca mușchii să fie contractați multe ore după baia cu gheață, ceea ce poate duce la rupturi/întinderi musculare.

În timpul unei sesiuni de crioterapie, FRIGUL pătrunde sufficient de adânc pentru a accelera recuperarea musculară dar nu așa de adânc încât să provoace daune. În plus, 3 minute de criosauna, într-un mediu relaxant (inclusive muzică) sunt echivalente cu 45 minute de baie cu gheață, care nu sunt tocmai confortabile.

Atunci când corpul este expus la temperature joase, ca cele utilizate în criosauna, pielea prin multiplii ei receptori transmite creierului informația; acesta se simte amenințat și începe să lupte pentru supraviețuire. Cee ace determină ca sângele să fie pompat rapid către inimă și celalate organe vitale, intensificând astfel circulația sangvină și determinând corpul să ardă calorii pentru a menține temperatura internă.

Beneficiile crioterapiei sunt vizibile și la exterior: stimularea imunității și a metabolismului, reducerea durerilor și a inflamațiilor, reducerea timpului de recuperare musculară cu 50%, reducerea semnelor de îmbătrânire, piele fermă, fără celulită și fină, reducerea porilor.

Cum e posibil? Aerul rece determină creșterea producției de colagen, acea proteină care previne îmbătânirea pielii.

Efectele imediate, interne și externe ale crioterapiei sunt uluitoare. Chiar dacă alte tratamente sunt recomandate a fi folosite cu moderație pe termen lung din cauza efectelor secundare, crioterapia devine și mai eficientă cu timpul. De aceea, CRYO HEALTH & BEAUTY  vă recomandă să faceți cure de crioterapie, 10-20 ședințe consecutive sau de 2-3 ori pe săptămână.

Asigurați-vă că beneficiați din plin de efectele acestui tratament natural și programați-vă la o ședință de crioterapie la CRYO HEALTH & BEAUTY.

www.cryohb.ro

contact@cryohb.ro

+40 725 224 640

facebook.com/CRYO Health & Beauty

Comentarii* Câmpuri Obligatorii