CRYOterapia și reducerea celulitei

CRYOterapia și reducerea celulitei

2018-02-08 12:17:08


Am citit recent un raport conform căruia procentajul femeilor care suferă de celulită este de 85-95%. Asta este foarte MULT! Celulita este o afecțiune a țesutului conjunctiv, iar „Mama Natura”, si nu mă refer aici la Roxana Ionescu, este cea care decide dacă avem sau nu celulită. Vestea bună: Clienții au observat o corelație între crioterapia întregului corp și reducerea celulitei.

Aerocrioterapia  și reducerea celulitei

În anii '70 a fost creată crioterapia întregului corp și, coincidența sau nu, a fost, tot în anii '70, tratamentele și produsele contra celulitei au devenit populare.

Lupta împotriva celulitei a devenit o industrie de milioane de dolari. În prezent puteți găsi loțiuni, creme, bureți, mănuși, împachetări, pantaloni speciali și chiar bastoane de masaj ciudate care se fac, și de asemenea, par extrem de dureroase.

Deci, acum s-ar putea sa te gândești … „crioterapie?” …. „reduce celulita?”…. „Hmm …spune-mi mai mult!”!

Cum ajută crioterapia la reducerea celulitei?

Când intri în CRYOsauna, corpul tău este expus pentru o perioadă scurtă de timp la temperaturi extrem de reci. Nu este așa de frig precum sună, vorbim de frig uscat (fără influența umidității) și nu vei îngheța pentru că nu vei fi expus pentru o perioada așa de lungă. Senzația precepută de cei mai mulți este asemănătoare cu cea resimțită iarna, când ieși pentru câteva minute afară, în pantaloni scurți și tricou sau cu ceea ce simți pe față când cobori pârtia de schi. Într-o sesiune de trei minute (sau mai puțin), corpul tău este expus la temperaturi de până la -180 grade Celsius.

Se spune că crioterapia reduce depozitele de grăsime prin folosirea temperaturilor extreme pentru a produce vasoconstricție. După un tratament de 3 minute, pielea este reîmprospătată și mai elastică datorită stimulării producției de colagen.

Crioterapia s-a dovedit a fi utilă în tratamentul artritei, fibromialgiei, acneei, psoriazisului, inflamației, recuperării musculare și multe altele. Acum putem adăuga reducerea celulitei pe lista lungă de beneficii pe care le-au experimentat clienții.

Totuși cea mai bună veste, este că crioterapia întregului corp și reducerea celulitei sunt rapide, nedureroase și accesibile. Dacă sunteți ca mine și faceti parte din categoria de 85%, și suferiți de celulită, apelați la CRYO Health & Beauty sau rezervați pe www.cryohb.ro

Comentarii* Câmpuri Obligatorii