CRYOsauna IARNA?

CRYOsauna IARNA?

2018-01-15 10:05:29

Mulți se întreabă de ce să mai facă CRYOsauna dacă afară este frig de îngheață pietrele. Nu e suficientă puterea frigului din zilele de iarnă?

 

Marea deosebire dintre aerul rece de afară și cel din CRYOsauna este că cel din CRYOsauna este uscat, nu avem influența umidității.

Aerul răcit la -140°C și chiar mai mult este imposibil de găsit în mod normal în mediul înconjurător. În CRYOsauna, FRIGUL este folosit controlat, mai eficient și cu mai multe beneficii. Senzația de rece resimțită pe parcursul unei ședințe este revigorantă, lipsită de durere și ajută organismul să își revină la setările inițiale (RESETARE).

 

Ai observat că iarna ai pielea mai uscată, unghiile se exfoliază, firele de păr se despică, ești lipsit de energie, kilogramele se acumulează? Iarna are efecte vizibile asupra noastră, câteodată trecute cu vederea.

 

Cei care au făcut CRYOsauna și s-au bucurat de efectele pozitive ar zice: Și ce dacă este iarnă...hai la CRYOsauna!

 

Oare de ce? Crioterapia întregului corp este recomandată în timpul iernii pentru că intensifică circulația sângelui, elimină toxinele, stimulează imunitatea și astfel crește capacitatea organismului de a lupta contra virușilor.

 

CRYOsauna este o terapie non-invazivă, “vinovată” de eliberarea hormonului fericirii, mult apreciatele ENDORFINE, care sunt remediul natural contra stării de apatie, lipsă de energie și chiar depresie, ce apar foarte ușor iarna.

 

Frigul uscat și controlat din CRYOsauna stimulează metabolismul, ceea ce ne ajută să combatem efectul alimentației mai bogate în grăsime din timpul iernii, reglează pofta de mâncare și arde 400-800 calorii într-o ședință de 3 minute.

 

Te așteptăm la  CRYO HEALTH & BEAUTY să transformi IARNA în prietenul tău! 

Comentarii* Câmpuri Obligatorii