Câte sesiuni de CRYOterapie trebuie să fac până încep să văd rezultatele?

Câte sesiuni de CRYOterapie trebuie să fac până încep să văd rezultatele?

2018-02-23 12:15:57

Crioterapia întregului corpul este o modalitate alternativă, care ajută organismul să se refacă și să întinerească, contribuind la regenerarea celulară.

Majoritatea clienților care ne sună sau ne trec pragul salonului ne întreabă: Câte sesiuni de crioterapie trebuie să fac până încep să văd rezultatele?

Nu există un singur răspuns corect. Fiecare e diferit; recuperarea este specifică fiecărui organism și corelată cu scopul ei. Un anunit număr de ședințe este indicat dacă sunteți accidentat, un alt număr dacă faceți crioterapie pentru îngrijirea pielii și altul pentru scăderea în greutate.

Frecvența tratamentului pentru crioterapie diferă de la persoană la persoană în funcție de nevoile acestuia.

Întrebări pe care ar trebui să vi le puneți înainte de a începe terapia cu aer rece:

  • Câte zile pe săptămână este realist pentru mine să vin la crioterapie?
  • Cât de des fac sport?
  • Cât de des sunt în afara orașului?
  • Care sunt obiectivele tale / Ce beneficii vrei să obții?

Ceea ce trebuie să știți despre crioterapie este că funcționează cel mai bine ca un tratament holistic, corelat cu terapiile fizice sau activitatea fizică. Ajută procesul de vindecare prin accelerarea recuperării și permite corpului să se refacă și să funcționeze mai eficient.

Crioterapia poate deveni un mod de viață. După cum probabil știți deja, dacă mergi la sala de sport o dată nu se va întâmpla nimic, la fel cu aplicarea loțiunilor sau cu periajul dinților. Și în cazul crioterapie funcționează la fel.

Crioterapia întregului corp nu este un tratament miraculos pentru boală și / sau durere. Stimulează corpul să se vindece. Orice tip de problemă cronică de sănătate sau vătămare are nevoie de timp pentru a se vindeca. Dacă doriți să vedeți cu adevărat ce poate face crioterapia pentru dvs., trebuie să fiți consecvenți și să îi acordați suficient timp pentru a-și face treaba, să facă o diferență în viața Dvs, prin metablosim, îngrijirea pielii etc. Ați imagina că doar câteva ședințe vor rezolva o problemă cronică de sănătate este pur și simplu nerealist.

Noi românii, avem o zicală, care se aplică foarte bine și la crioterapie: „Cu o floare nu se face primăvară. ” Aș completa „dar aduce un zâmbet pe chipul nostru”. 

Deci, cât de des ar trebui să faceți CRYOsaună?

Înainte de a vedea recomandările CRYO Health & Beauty în funcție de tipul afecțiunii sau scopul urmărit, haideți să vedem ce au spus clienții europeni că au observat după:

1 ședință - O singură ședință de CRYOsaună este suficientă pentru a simți o ușurare instantanee a inflamației și a durerii. Este benefică pentru stimularea energiei, care va dura tot restul zilei. După doar trei minute veți constata o ameliorare a durerii și veți avea o zi productivă.

3-5 ședințe - Cu trei până la cinci ședințe de CRYOsaună, veți începe să reparați zonele deteriorate ale corpului, deoarece durerea articulară este atenuată, crește nivelul total de energie și sângele îmbogățit cu nutrienți continuu inundă zonele corporale deteriorate.

7 ședințe - Șapte ședințe consecutive vor reseta organismul Dvs. Acesta este locul în care corpul trece de la stadiul de reparare la stadiul complet de reabilitare. Începând cu a șaptea ședință puteți remarca că începeți să pierdeți în greutate, se accelerează recuperarea post-chirurgicală. Minim 7 ședințe sunt recomandate și pentru proaspetele mămici în vederea recuperării postpartum. Corpul este curățat de toxine.

Celor care fac crioterapie pentru prima dată le recomandăm să facă o serie de 10 ședințe consecutive, cu frecvență zilnică sau o dată la 2 zile.

Scopul dvs. ar trebui să fie Resetarea organismului, producând cantități excesive de hormoni și proteine funcționale și productive, care stimulează organele să-și face treaba.

Efectele sunt multiple deoarece în organism circulă sânge proaspăt, îmbogățit cu oxigen și nutrienți și este  transportat la toate organele și extremitățile prin intermediul vasoconstricției / fluxului sanguin crescut.

După cele 3 minute decrioterapie, efectele durează de la șase la opt ore, când spasticitatea musculară este redusă, când simți eliberarea de endorfine și eliberarea de adrenalină.

Regenerarea celulară se obține prin eliberarea hormonilor cheie de reconstrucție, cum ar fi testosteronul, hormonul de creștere umană și insulina. Corpul Dvs eliberează acești hormoni în timpul crioterapiei, ca răspuns preemptiv la temperaturile scăzute - corpul se pregătește să lupte pentru supraviețuire.

Celor care au mai făcut CRYOsaună și vor doar să se mențină le recomandăm 1-2 ședințe de crioterapie pe săptămână, pentru a-și păstra efectele obținute.  S-a observat că după o serie de 20-30 ședințe, efectele durează 2-3 luni.

Crioterapia poate ajuta corpul să se vindece până la de 3 ori mai repede, dar nu poate înlocui odihna, nutriția și activitatea fizică, ci ar trebui să fie folosite împreună.

Pentru persoanele care suferă de anumite afecțiuni am pregătit un tabel cu scop orientativ.

Frecventa crioterapie

 

CRYO Health & Beauty este în Timișoara pentru ca dvs. să aveți o viață mai bună. Pentru întrebări suplimentare, vă stăm la dispoziție.

 

Comentarii* Câmpuri Obligatorii