Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă

4 Motive pentru care CRYOterapia e mai bună decât baia cu gheață

sâmbătă, 10 martie 2018 11:46:31 Europe/Bucharest

Cu toții am auzit despre clasicele băi de gheață pentru recuperare sportivă. În ultima vreme se vorbește din ce în ce mai mult despre CRYOterapie.

Unii ar zice că este același lucru...alții care au făcut și băi cu gheața și CRYOsaună zic că nu e așa...

Noi și clienții noștri suntem convinși că tehnologia folosită la CRYOterapie face ca recuperarea să fie mai eficientă și mai rapidă.

Enumerăm 4 motive  pentru care CRYOterapia e mai bună decât baia cu gheață.

Tu ce crezi? Vino și convinge-te singur!

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

Majoritatea clienților care ne sună sau ne trec pragul salonului ne întreabă: Câte sesiuni de crioterapie trebuie să fac până încep să văd rezultatele?

Nu există un singur răspuns corect. Fiecare e diferit; recuperarea este specifică fiecărui organism și corelată cu scopul ei. Un anunit număr de ședințe este indicat dacă sunteți accidentat, un alt număr dacă faceți crioterapie pentru îngrijirea pielii și altul pentru scăderea în greutate.

Frecvența tratamentului pentru crioterapie diferă de la persoană la persoană în funcție de nevoile acestuia.

Dacă doriți să vedeți cu adevărat ce poate face crioterapia pentru dvs., trebuie să fiți consecvenți și să îi acordați suficient timp pentru a-și face treaba, să facă o diferență în viața Dvs, prin metablosim, îngrijirea pielii etc.

Celor care fac crioterapie pentru prima dată le recomandăm să facă o serie de 10 ședințe consecutive, cu frecvență zilnică sau o dată la 2 zile.

Celor care fac crioterapie pentru prima dată le recomandăm să facă o serie de 10 ședințe consecutive, cu frecvență zilnică sau o dată la 2 zile.

Pentru persoanele care suferă de anumite afecțiuni am pregătit un tabel cu scop orientativ.

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

A fi în cea mai bună condiție fizică pentru competiție este un plan strategic foarte calculat.

Crioterapia întregului corpul este acel plus, care vă poate oferi avantajul și vă ajută să vă fiți în cea mai bună condiție fizică și mentală pentru competiție.

Este esențial pentru corpul vostru să vă recuperați și să vă aflați în cea mai bună formă pentru competiție. Potrivit lui Mark Jenkins MD1, de la Universitatea Rice; reducerea antrenamentelor în zilele dinainte competiției vă îmbunătățește performanța între 1-10%.

Crioterapia întregului corp crește eficacitatea prin reducerea durerii acute și cronice, eliberarea endorfinelor, reducerea timpului de recuperare, creșterea somnului de calitate și susținerea sistemului imunitar. Te face să te simți mai bine și mai în formă, în stare să dobori recorduri.

Folosirea CRYOsaunei imediat după antrenament determină creșterea performanței. Există, de asemenea, multe beneficii și pentru pregătirea dvs. mentală. Utilizarea CRYOsaunei este face ca recuperarea musculară să fie mai rapidă, pentru a fi în formă maximă, pentru a fi câștigător.

Află ce alte schimbări mai provoacă și care sunt recomandările CRYO HEALTH & BEAUTY pentru sportivi.

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

Crioterapia întregului corp este terapia anti-aging de ultimă generația, care câștigă tot mai mulți adepți. Demi Moore, Jessica Stam, Jessica Alba, Cristina Aguilera, Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină, Catalina Grama – Jojo, Magda Pălinariu, Loredana Groza își expun corpul la -180°C pentru a stimula organismul, metabolismul și imunitatea, pentru a avea o piele mai fermă, strălucitoare și pentru a diminua celulita.

Unii ar zice despre efecte că sună prea frumos ca să fie adevărat deși când spui -180°C  pare ușor terifiant.

De ce ai nevoie? De o minte deschisă și de voință – cel puțin pentru prima ședință. După aceea efectele resimțite te vor convinge să continui

Află ce presupune o ședință de CRYOsaună și cum a fost experiența Nicoletei Luciu și a Ioanei Ghinghină cu CRYOsauna.

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

Crioterapia și regenerarea celulară

luni, 12 februarie 2018 11:50:39 Europe/Bucharest

Mulți dintre cei care au avut o operație estetică știu despre umflăturile și inflamațiilor post operatorii. Și mulți dintre cei care vor să țină secretă această intervenție se îndreaptă spre crioterapie.

Mi-a plăcut ceea ce am citit în interviul cu Dr. Jonas Kuehne în FASHION MAGAZINE și voi încerca să redau în continuare principale idei. Un client cu hematom sever după liposucție se îmbunătățește în trei zile. O altă clientă a intrat imediat după o intervenție chirugicală la nas, cu ochii închiși, dar în momentul în care a plecat, umflătura a coborât atât de mult încât ochii ei erau complet deschiși. Cei care fac injecții cu Botox vin, de asemenea, (24 ore după injectare) pentru a evita vânătăi.

Un client, un pasionat de cățărări, care a urcat odinioara pe Denali, a vrut sa fie activ în cel mai scurt timp după reconstrucția lipo-sânului, a făcut șase ședințe de CRYOsaună la două săptămâni după operație și s-a întors la cățărat într-o săptămână. Timpul de recuperare s-a redus la jumătate. "

Luna Martie bate la ușă. CRYO Health & Beauty sărbătorește Femeile care au grijă de ele cu o ofertă – 10% la CRYOFacial. Pentru programări vă rugăm să sunați la : 0256704215, 0769007108 sau 0725224640.

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

CRYOterapia și reducerea celulitei

joi, 8 februarie 2018 14:17:08 Europe/Bucharest


Am citit recent un raport conform căruia procentajul femeilor care suferă de celulită este de 85-95%. Asta este foarte MULT! Celulita este o afecțiune a țesutului conjunctiv, iar „Mama Natura”, si nu mă refer aici la Roxana Ionescu, este cea care decide dacă avem sau nu celulită. Vestea bună: Clienții au observat o corelație între crioterapia întregului corp și reducerea celulitei.

Deci, acum s-ar putea sa te gândești … „crioterapie?” …. „reduce celulita?”…. „Hmm …spune-mi mai mult!”!

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

TENDINȚE NOI ÎN FITNESS ȘI SĂNĂTATE 2018

marți, 6 februarie 2018 09:52:11 Europe/Bucharest

2018 de abia a început. De obicei începem noul an cu o listă de lucruri pe care am vrea să le facem. Voi ce vi-ați propus să faceți în 2018?

CRYO Health & Beauty și-a propus anul acesta să vadă cât mai mulți oameni sănătoși și voioși după ședințele de CRYOterapie.

La fiecare început de an, media încearcă să ne ajute să descoperim noile trenduri și tehnologii în vogă, de la noul telefon mobil la un nou mod de a investii banii, tot ceea ce ne ajută să ne îmbunătățim eficiența și starea de bine.

Anul acesta, CRYOterapia a apărut în topul mai multor liste referitoare la trenduri în sănătate și ameliorarea durerii.

Ne bucurăm să vedem cum toți mai mulți oameni află despre efectele benefice (printre care se numără și reducerea durerilor și inflamațiilor) ale CRYOterapiei, care în trecut era cunoscută de atleți și VIP-uri.

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

Imaginează-ți viața fără efectele psoriazisului

vineri, 26 ianuarie 2018 10:38:22 Europe/Bucharest

Aproximativ 400.000 de români suferă de psoriazis. Te numeri printre ei? Imaginează-ți viața fără efectele psoriazisului. Încearcă CRYOsauna, tratament non invaziv, care elimină mâncărimea și reduce inflamația și bucură-te de efectele ei asupra pielii.

Deși boala nu este contagioasă multe persoane evită să atingă un bolnav de psoriazis, iar sentimentul de izolare, odată apărut, poate duce la depresie și implicit la o calitate scăzută a vieții. 

Deoarece psoriazisul nu poate fi încă vindecat, atenția principală se concentrează asupra tratamentului simptomatic. În afară de tratamentul local, în ultimii ani, în spectrul terapeutic pentru psoriazis a apărut și Crioterapia întregului corp. Este practicată de multe centre de terapie și recomandată și de grupurile pacienților de psoriazis.

Rezultatele utilizării Crioterapiei în tratarea psoriazisului sunt foarte bune.  CRYO HEALTH & BEAUTY recomandă ca o cură de tratament să fie de 2-3 săptămâni sau 25-30 de ședințe de CRYOsauna.

Psoriazisul tipic, în plăci, reacționează cel mai bine la stimulul rece. Deja după câteva ședințe de CRYOsaună mâncărimea se reduce, iar plăcile cu solzi devine mai puțin intense, piele începe să se curețe.

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

FII COOL! SFIDEAZĂ VÂRSTA!

vineri, 19 ianuarie 2018 11:07:30 Europe/Bucharest

Îmbătrânirea este un proces inevitabil și anumite persoane din societate scot în evidență aspectele negative ale îmbătrânirii, mai ales efectele asupra înfățișării și asupra stimei de sine.

Din păcate nu putem opri timpul. Totuși putem îmbătrâni frumos, cu ajutorul câtorva metode care sfidează sau încetinesc procesul de îmbătrânire.

Acceptarea este primul element pentru a îmbătrâni elegant și frumos. Cine nu ar vrea să arate fabulous la 60 de ani? Cine nu ar vrea să i se spună că arată mai tânăr decât este de fapt? CRYO HEALTH & BEAUTY vă oferă în continuare câteva sugestii pentru a ”lupta” cu semnele îmbătrânirii, pentru a avea o piele luminoasă și fermă.

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

AM GRIJĂ DE SPATELE TĂU!

miercuri, 17 ianuarie 2018 11:06:52 Europe/Bucharest

Cu toții știm cum e să ai dureri de spate.  Fie că suntem în vârstă, tineri, activi sau sedentari, durerea de spate este un factor comun, care ne face viața amară in fiecare zi. 

Cauzele durerilor de spate pot fi multiple, cum ar fi: poziție pe scaun incorectă, viață sedentară, dar cele mai severe cause dunt de obicei  accidentele sau accidentările în urma activităților sportive.

Tratamentele tradiționale pentru dureri de spate se bazează în principal pe medicamente anti-inflamatoare, care au consecințe secundare, fie sub forma dependeței, fie că fac organismul mai vulnerabil la alte boli.

În forma ei simpla, crioterapia este o tehnică terapeutică care folosește temperaturi scăzute pentru a calma și reduce durerea.  Aplicarea crioterapiei locale sau a întregului corp, imediat după lezare, poate restricționa fluxul de sânge către zona afectată, previne umflarea zonei și potențiala inflamație. Crioterapia grăbește procesul de recuperare.

Folosită în mod repetat, crioterapia tinde să fie un tratament mai eficient, mai sigur și mai bun pentru durerile de spate decât medicamentele scumpe sau procedurile chirurgicale invazive. Mai mult, CRYOsauna poate fi folosită în combinație cu ședințele de fizioterapie, pentru o recuperare și mai rapidă și o alinare mai îndelungată a durerii.

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager